businewss.gr

Mailo's – The Pasta Project

Τα Mailo’s – The Pasta Project εγκαινιάζουν το πρώτο τους κατάστημα στη Βηρυτό, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στη δυναμική αναπτυξιακή τους πορεία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αλυσίδα, που αριθμεί ήδη πάνω από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, πραγματοποιεί την είσοδό της στη στρατηγική αγορά του Λιβάνου. Πρόκειται για την απαρχή ενός ευρύτερου σχεδίου διεθνούς επέκτασης, με στόχο να συστήσει τα φρέσκα ζυμαρικά και τις χαρακτηριστικές σάλτσες Mailo’s σε ακόμη περισσότερες χώρες.

Η επιλογή της Βηρυτού δεν έγινε τυχαία, καθώς η πόλη διαθέτει ακμάζουσα γαστρονομική σκηνή, αποτελεί σταυροδρόμι πολιτισμών και γεύσεων και, παράλληλα, κατέχει στρατηγική γεωγραφική θέση που ανοίγει τον δρόμο για περαιτέρω ανάπτυξη στη Μέση Ανατολή.

Δείτε επίσης: Διεθνής ανάπτυξη για την Coffee Island σε Ιράκ, Αίγυπτο και Ινδία

Το νέο κατάστημα Mailo’s λειτουργεί στην οδό Bliss, έναν από τους πιο ζωντανούς δρόμους της Βηρυτού. Σχεδιασμένο με βάση τη φιλοσοφία “Made with Love & Pasta” και την αναγνωρίσιμη αισθητική ταυτότητα του brand, προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία. Στο μενού περιλαμβάνονται φρέσκα ζυμαρικά σε τρεις διαφορετικούς τύπους (Rigatoni, Casarecce και Campanelle), συνοδευόμενα από signature σάλτσες που παρασκευάζονται με εκλεκτές πρώτες ύλες. Παράλληλα, η εξυπηρέτηση είναι γρήγορη και αποτελεσματική, δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να απολαύσει την αυθεντική pasta εμπειρία σε μόλις πέντε λεπτά.

Ο ιδρυτής της αλυσίδας, Νίκος Μουτσουρούφης, ανέφερε:
«Η Βηρυτός αποτελεί μια αγορά με εξαιρετική δυναμική και γαστρονομική κουλτούρα. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το όραμά μας ταξιδεύει εκτός Ελλάδας, φέρνοντας την εμπειρία των Mailo’s σε νέους καταναλωτές. Το άνοιγμα του καταστήματος στο Λίβανο είναι μόνο η αρχή μιας στρατηγικής ανάπτυξης που θα ακολουθήσει και σε άλλες αγορές».

Με στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον, τα Mailo’s εξελίσσονται σε ένα brand με διεθνή χαρακτήρα, παραμένοντας σταθερά προσηλωμένα στις αξίες της ποιότητας, της καινοτομίας και της αγάπης για το καλό φαγητό.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει: Revolut: Νέα έδρα στο Λονδίνο και σχέδιο για 100 εκατ. πελάτες