businewss.gr

Το Instagram έδωσε στη δημοσιότητα τις νέες ενημερώσεις της πλατφόρμας της, οι οποίες περιλαμβάνουν νέες δυνατότητες σχετικά με την άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων. Αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επεξεργασίας μηνυμάτων και των συνομιλιών που έχουν καρφιτσωθεί.

Πλέον τα μηνύματα που στέλνονται μέσω του Instagram μπορούν να επεξεργαστούν για έως και 15 λεπτά μετά το πέρας της αποστολής τους.

Για να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα, πατήστε παρατεταμένα πάνω του και στη συνέχεια επιλέξτε “Επεξεργασία”. Οι χρήστες θα βλέπουν ότι το περιεχόμενο έχει υποστεί επεξεργασία, και τώρα η πλατφόρμα συγχρονίζεται με το Facebook και τη δυνατότητα επεξεργασίας των iMessage της Apple.

Επιπλέον, σύντομα θα είναι δυνατό να καρφιτσωθούν έως και τρεις συνομιλίες στην κορυφή της λίστας εισερχομένων μηνυμάτων. Αυτό θα ισχύει τόσο για ομαδικές συνομιλίες όσο και για τις συνομιλίες με ένα άτομο. Απλά σύρετε προς τα αριστερά ή κρατήστε πατημένο ένα μήνυμα συνομιλίας και επιλέξτε την επιλογή “Καρφίτσωμα” για να το τοποθετήσετε στην κορυφή της λίστας ανταλλαγής μηνυμάτων.

Επίσης, το Instagram πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα εναλλαγής, για την απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων παράδοσης και ανάγνωσης μηνυμάτων, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε συνομιλία. Αυτή η ρύθμιση μπορεί να ενεργοποιηθεί για ολόκληρο το λογαριασμό πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις, κατόπιν στην ενότητα “Μηνύματα”, και στη συνέχεια επιλέγοντας “Απαντήσεις Ιστορίας”.

Μαζί με τις προαναφερθείσες ενημερώσεις, το Instagram εισήγαγε πολλά νέα χαρακτηριστικά που μπορούν να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Επιπλέον, τώρα υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των αγαπημένων αυτοκόλλητων στα μηνύματα για ταχύτερη πρόσβαση. Πατώντας παρατεταμένα ένα αυτοκόλλητο, μπορείτε να το αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.

Οι νέες αυτές δυνατότητες είναι πλέον διαθέσιμες για τους χρήστες της πλατφόρμας, βέβαια ενδεχομένως να χρειαστεί λίγος χρόνος για να γίνουν πλήρως προσβάσιμες σε όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *