businewss.gr

Η ARTION προχωράει στη δημιουργία θυγατρικής εταιρείας στη Μύκονο με στόχο την παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Αυτό εντάσσεται στη στρατηγική ανάπτυξης και διεύρυνσης των επιχειρήσεων που ανήκουν στον Όμιλο ARTION.

Με τη συνεργασία του λογιστικού γραφείου ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, η ARTION Α.Ε. εδραιώνει τη φυσική της παρουσία στη Μύκονο, εισέρχοντας δυναμικά στον οικονομικό και εμπορικό χώρο του νησιού.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η ARTION Μυκόνου Α.Ε. διαθέτει σταθερό προσωπικό από 9 εξειδικευμένα άτομα στα γραφεία της, το οποίο λειτουργεί όλο το χρόνο. Αυτοί οι εργαζόμενοι λαμβάνουν συνεχή υποστήριξη από την ARTION Α.Ε., προκειμένου να διατηρούν υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και να εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει ο όμιλος.

Εδώ και 44 χρόνια, η ARTION έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες και πιο αξιόπιστες εταιρείες παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Με μια ομάδα 100 έμπειρων επαγγελματιών και ένα ευρύ φάσμα πελατών που αριθμεί πάνω από 800 επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας, η ARTION διατηρεί την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των πελατών της. Επιπλέον, είναι περήφανη που αποτελεί μέλος του παγκόσμιου δικτύου, ALLINIAL GLOBAL.

Με την παρουσία της στο νησί, η ARTION έχει τη δυνατότητα να προσφέρει υποστήριξη στις ανάγκες των πελατών της σε τοπικό επίπεδο και να προαγάγει μια νέα προοπτική απασχόλησης, στηρίζοντας την τοπική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ο Γιώργος Δαλιάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ARTION, εξέφρασε τη χαρά του για την ίδρυση της νέας θυγατρικής εταιρείας και δήλωσε ότι αυτή αποτελεί την αρχή μιας σειράς στρατηγικών ενεργειών ανάπτυξης που θα ακολουθήσουν τις επόμενες δύο χρονιές.

Σε δήλωση του τονίζει: “Επενδύουμε σε ανθρώπινο δυναμικό, νέα συστήματα, εξειδικευμένες υπηρεσίες και πλέον είμαστε μία εκ των μεγαλύτερων και σημαντικότερων εταιρειών παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Μέσα από τη συνεργασία με το τοπικό γραφείο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, η ARTION Μυκόνου θα προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Μυκόνου“.