Η φέτα ΠΟΠ και η Κεφαλογραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΠ διακρίθηκαν με χρυσό βραβείο στον διαγωνισμό International Cheese and Dairy Awards 202.
Η ΗΠΕΙΡΟΣ κατέκτησε δύο πλατινένια και τρία χρυσά βραβεία σε δύο σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς, αναγνωρίζοντας για άλλη μία φορά την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της.
Τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ και ΗΠΕΙΡΟΣ Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ κέρδισαν από ένα Χρυσό Βραβείο στον διαγωνισμό International Cheese and Dairy Awards 2024. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, ο οποίος λαμβάνει χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1897, είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους στον κόσμο και συγκεντρώνει παραγωγούς τυριών και γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Σε ετήσια βάση, οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 5.500, και η αξιολόγηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω των πέντε αισθήσεων: όραση, όσφρηση, γεύση, αφή και ακοή.
Η ΗΠΕΙΡΟΣ συνέχισε να αποτυγχάνει με επιτυχίες στον διεθνή διαγωνισμό Olymp Awards 2024, κερδίζοντας συνολικά τρεις διακρίσεις. Συγκεκριμένα, η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ και η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή απέσπασαν από ένα Πλατινένιο Βραβείο, ενώ η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο. Στον εν λόγω διαγωνισμό, η αξιολόγηση των προϊόντων γίνεται από γνωστούς και καταξιωμένους chef μέσω τυφλής δοκιμής, χωρίς συσκευασία και οποιοδήποτε διακριτικό στοιχείο, διασφαλίζοντας έτσι τη διαφάνεια και την αμεροληψία των αποτελεσμάτων.
Σύμφωνα με την Marketing Director της ΗΠΕΙΡΟΣ, κ. Μαρία Γιαννακοπούλου “Οι πέντε νέες αυτές διακρίσεις συνιστούν έμπρακτη αναγνώριση των προσπαθειών μας για την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων, πλούσιων σε γεύση και διατροφική αξία, που βασίζονται στην παράδοση της ελληνικής τυροκομίας και τα οποία κάθε χρόνο κερδίζουν επάξια μια θέση στο τραπέζι όλο και περισσότερων Ελλήνων και ξένων καταναλωτών”.